søndag 26. oktober 2008

Broadway og hurlumhei! :D

Åååh :)

I går var Josefine og jeg i NYC!! Vi hadde en knall dag, til tross for litt regn. Var så hyggelig å bare gå rundt å titte alene med en venn :) Vi dro til den norske kirken og fikk spise grøt og norsk melkesjokolade! Jeg traff også på Hilde som jeg kjenner fra før, noe som var utrolig koselig! Moro at man kjenner andre som bor i NY fra Norge. Så dro vi å spiste i Little Italy, på en (tro det eller ei) italiensk restaurant! Vi var faktisk ikke helt sikre på om vi var i Little Italy... Så sånn ut på kartet, men var litt forrvirrende. (Little Italy er jo nærme Chinatown... så vi gikk litt mellom begge disse stedene)...

Etter mat måtte vi forte oss til Time Square for å kjøpe broadway billetter! De hadde ledige billetter på Hairspray og en del andre, og vi bestemte oss for Hairspray! For en opplevelse! Jeg får lyst til å bare se broadwayshow hele tiden! hehe...

Her er listen over de jeg vil/skal se:
  • Lion King
  • Phantom of the Opera
  • Mamma Mia
  • Queen

Å, jeg elsker broadway! Blir så fasinert av de gode sangerne :) Så det var veldig veldig moro!

Neste uke skal vi inn til byen igjen på den store paraden!! Så det skal bli moro!! :D Er så moro å være så nærme NYC! Og jeg trives også veldig godt med byen jeg bor i!

I dag skal jeg på Halloween-paraden i Nyack, for så å muligens se High School Musical 3! (uuu) :) haha... og, nei ikke med barna, men med noen venner! haha... Må jo følge litt med da! Jentene digger jo High school musical!

Lite innblikk i mitt liv ;) Nå skal jeg flette håret til Delila. (Hun er nemlig "Hola-girl" i år, og Annabel er Batwomen!).

Vi snakkes !

2 kommentarer:

May-Hilde sa...

nå har jegg skrevet en lang og fin melding også kom jeg nær en knapp og så forsvant alt:P haha, banner og sverter litt inni hodet mitt, får en liten trang til å bare slå hodet i veggen et par ganger, men puster dypt, tar meg sammen og bestemmer meg for at jeg oppsummerer kort:

KUUULT kult kult kult kult kult! jeg savner deg fride og er så glad for å høre at alt går bra! HUrra<3 <3 <3 :D

Fride sa...

hahaha!!
kjenner den følelsen ja!! huff, det mest irriterende som finnes (eller no:P)

Jeg savner deg også søta mi:) Vi tar oss en skype-date snart ;)
hurra right back!!