søndag 19. oktober 2008

En uke har gått...

...og jeg føler meg BRA i familien og alt som er! :) Jentene er for det aller meste av tiden veldig søte! (er så moro for meg å kunne ordne hår og leke "jente-leker" :P).

I den uken som har vært har jeg fått gjort litt forskjellig. I forrige helg var jeg med familien, og vi dro på kjøpesenteret (det nest største i Amerika...) og bare så på forskjellige saker og ting. Vi spiste der og så også på kino! En veldig hyggelig dag! På søndag dro vi til NYC og gikk litt rundt! :) Vi dro til Chinatown og spiste kinesisk mat! NYC er så fasinerende altså! Alle de store bygningene, folka, butikkene, parkene og atmosfæren.

Så var det uke og jeg hadde min første jobbdag på tirsdag! Nå er det sånn at jeg jobber 1t og 45 min på morningen, så drar jentene på skolen og jeg har dagen fri! (Syv timer til å gjøre whatever) Så henter jeg jentene (klokken 3), lager litt "snack", og de gjør lekser. Så kan vi leke litt og dagen ender i seks-tiden. Da har foreldrene allerede kommet hjem, og vi har spist middag! Jeg vil si det er en veldig behagelig arbeidsdag. Når det kommer til oppgaver jeg må gjøre i huset (laundry ++), så må jeg gjøre de på fritiden min, men det er egentlig veldig greit - det tar uansett ikke så lang tid.

Så, på tirsdag jobbet jeg og på kvelden dro Lisa (hostmor) og jeg til aupairmøte. Vet ikke om jeg har sagt dette før, men Lisa er i hvert fall områderepresentanten i dette området. Så det er hun som arrangerer møter med aupairer osv. Det var hyggelig å møte andre aupairer! Vi spiste middag og deretter dro jeg bare hjem egentlig.

Resten av uka har gått til å gå på kjøpesenteret og ordne litt praktiske ting, jobbe og å møte andre aupairer. På torsdag gikk jeg og to andre (Sina og Mareike, begge fra Tyskland) på en tur! Det var utrolig hyggelig. Høsten begynner å komme nå, og det er så mange vakre høstfarger. Det var perfekt vær for en tur, og vi kunne se utover til NYC-skyline! Skikkelig fint!

På fredag dro en del andre aupairer og jeg på en homecomming footballmatch i Nyack! Moro altså... Må jo se amerikansk fotball når jeg er her!

I kveld skal jeg treffe noen andre aupairer (faktisk en norsk:) og vi skal se på kino (og ja, det er på kjøpesenteret det også!) Det er der alt skjer! :P

Håper folk har det fint!

ÅÅ: glemte å fortelle at jeg har fått litt dilla på gitar for tiden! (eller, rettere sagt: de siste dagene) Jeg har begynt å lære meg "Blackbird"! Så nå har jeg vonde fingre etter mye spilling. Er så moro, for Jake (hostfar) digger musikk han også. Så han spiller også gitar og synger osv. det er liksom han og jeg som går rundt og synger hele tiden! Og jentene er også veldig glad i å synge, så det er jo supert! (Her går det i "Radio Disney" :P )

Snakkes og skrives senere folks!

1 kommentar:

Janicke sa...

ÅÅh! Så bra at du har kommet til rette! Høres ut som du har fått det veldig bra da, og det at moren er områderepresentant er jo sikkert ikke dumt det heller ;) Du får kose deg masse videre, dra litt på kjøpesenteret og sånt! :P haha... Savner deg her hjemme altså! Klem<3