onsdag 1. oktober 2008

New Beginning!

Nå vet jeg at jeg har vært borte en god stund her, det har bare skjedd så mye!! Så beklager på vegne av meg selv...

Vel, i det siste har jeg tenkt veeeeldig mye og alt det der, og for litt over en uke siden bestemte jeg meg for å skifte familie. (Man kan nemlig skifte familie hvis man ikke er fornøyd ++) Så den siste uka har gått med til å finne en ny familie, noe som er ganske stressende. Alt i alt har det gått veldig fint, og i dag ble det avklart hvem jeg skal til og alt det der. Jeg kommer altså ikke til å bo i Michigan noe mer, men jeg skal faktisk til New York! (Det er ikke i selve byen, men 30min unna med bil). Familien er virkelig bra, og jeg gleder meg til å starte på nytt.

Det kommer til å bli trist å dra fra alt jeg har hatt her, særlig vennene mine da! men, jeg vet at det er massevis av andre aupairer i NY, og mange mennesker, så jeg skal nok klare meg! Det kommer jo egentlig til å bli utrolig moro! Jeg gleder meg til å gjøre sånne "NY-ting" (virkelig ha muligheten til å utforske byen). Og så gleder jeg meg jo til å komme til den nye familien. De har to jenter (6 og 8 år). Jeg fant ut at det nok var smart å ha litt eldre barn for å gjøre det lettere for meg selv. De er i hvert fall en veldig åpen og hyggelig familie, så det skal bli spennende!

Jeg kommer til å dra til den familien neste torsdag... Så nå har jeg bare en uke igjen her i Michigan (rart)...

Som jeg sa i forrige blogg-innlegg så skal vi til Chicago denne helgen. Egentlig så ble alt avlyst fordi jeg skulle bytte familie, men siden jeg nå har funnet familie så drar vi uansett! Det kommer til å bli toppers å få en skikkelig hygge-helg med vennene mine her før jeg reiser! Sandra og jeg dro forresten til cedar-point (fornøyelsespark i Ohio) for to helger siden. Den var virkelig stor og vi tok alle de værste greiene. Veldig moro, men vi hadde dratt ut dagen før, og sov tre timer, for så å kjøre tre timer til stedet, så vi var temmlig slitne. Vi fikk heller ikke tid til å slappe av, for det var så mye å gjøre der. Men, det var virkelig gøy å ha vært der! :)

I det siste har jeg prøvd å legge ut bilder på denne siden, men det har klikka litt, så dere får nøye dere med tekst til jeg finner ut mer;)

Jeg håper alle har det fint! Jeg har det fint nå, det må bare sies! :)

Lots of LOOOVE!

3 kommentarer:

May-Hilde sa...

Jeg beundrer deg Fride:) <3

Tonje sa...

Jeg har blitt ivirg tilhenger av bloggen din Fride - sjekker inn hver gang jeg er på dataen ;)
lykke til i NY, ta notater om alle de beste caféene/butikkene/klubbene til meg!
tihii, mykje kjærleik <3<3

Ingeborg sa...

Så bra du har det fint:D Helt enig med May-Hilde, beundringsverdig at du møter en såpass stor utfordring med en positiv innstilling! Sikkert ikke så lett. Men men... Koselig å følge med på hvordan du har det:)