søndag 31. august 2008

Everything turned out okey ! :)

Nå skal jeg fortelle dere hvordan helgen min ble... Og noe som er veldig bra er at helgen faktisk ikke er over!! I morgen (mandag) er det "labor day", noe som betyr at folka her ikke jobber! Bra for meg, for jeg trenger heller ikke jobbe i morgen! :)


På fredag var jeg med Bianca, Carolina og Sandra. Først spiste vi på et sushi sted... (må inrømme at jeg aldri har vært på et sånt sted før, så det var en ny opplevelse!) Jeg var faktisk veldig skeptisk, så det endte med at jeg, og Carolina (også skeptisk), bestilte nuddler med kylling:P Jeg fikk smake litt sushi av Bianca, og det var faktisk veldig godt (men, ikke rått heldigvis)... Etter dette dro vi på kino i Brighton og så "Hamlet 2", jeg hadde aldri hørt om den før, men vi måtte bare ta en film. Den var faktisk ganske morsom, så det var vi alle glade for:) Etter dette skjedde det som jeg i forrige innlegg sa ikke kom til å skje... : Vi dro på "GAY NIGHT"! Vi hadde alle lyst til å dra ut, så da endte det jo med det da. "Gay Night" var virkelig en ny opplevelse... Hehe.


Klubben var i "Ann Arbor" som er et stykke unna Howell, men ikke så langt unna Brighton (Bare en liten fakta opplysning/digresjon:P).


Vi hadde det i hvert fall veldig moro og opplevde noe vi ikke har opplevd before... :P


Etter vi var der dro jeg til Sandra og overnattet hos henne:) Veldig hyggelig. (På veien hjem kjøpte vi faktisk burger på McD....... ) jeje... har man vært på byen skal man vel ha lov til litt nattmat!! ...


Jeg kom hjem på lørdag formiddag og bare slappet av før jeg passet ungene. Vi lekte, spiste middag, is og så en film (Aladdin)! Sawyer sovnet faktisk med en gang filmen startet (han blir ofte veldig trøtt på ettermiddagen/kvelden). Så det var den lørdagen. Ungene er veldig søte, det må jeg bare si! Men, må også si at de er i en veldig utfordrene alder. Særlig Parker (5), han er virkelig en vanskelig fase nå. Han tester meg ut mye, og gidder ikke gjøre ting som andre enn han selv foreslår. Kan være veldig slitsomt altså! Men, jeg må bare finne den beste måten å takle det på. Går jo forsåvidt greit. Skal nok også bli enklere når begge starter på skolen (som er denne uka). Da får de brukt energi på skolen og jeg trenger ikke å være med begge på en gang hele tiden. Ordningen med skolegreiene deres er at Sawyer går på skolen noen dager i uka og Parker går på skolen andre dager, så det blir litt mer variasjon.


I dag ble jeg med familien på båttur. Det var veldig deilig vær i dag og det var koselig å være med hele familien en hel dag. Kan jo bli litt sånn at jeg passer barna på dagen og bare snakker jobb-ting med foreldrene. Er utrolig viktig å også bli kjent med dem. Så i dag føler jeg at jeg fikk slappet av med familien og også snakket med foreldrene om hva jeg føler, hva som er/har vært vanskelig osv. De kan jo ikke lese tankene mine. Jeg er forresten ganske solbrent nå, men det får vel gå for i dag... hehe. Nå vurderer jeg å dra på Madonna konsert i november! Madonna kommer jo faktisk fra Michigan, og skal holde konsert i nærheten av her jeg bor! Hvor kult hadde ikke det vært... :)


Vet jeg hopper litt frem og tilbake her, men er vel sånn det blir med mange tanker i hodet på en gang:P Og nå tror jeg jeg har skrevet det meste som har skjedd i helgen.. nei vent: I går da jeg passet barna kom Bianca over hit, og vi så "Mr. Destiny" sammen.


Det som er litt morsomt nå er at jeg begynner å komme mer og mer inn i engelsken... Så flere ganger holder jeg på å skrive engelske ord i steden for norsk... fasinert? ja...: jeg også:) haha :P


Vel, that's it for denne gang! See ya! <3>

2 kommentarer:

Tonje sa...

Hei Fride!

Nå har jeg blitt nærmest fast leser av bloggen din! Koslig å vite hva du driver på med så langt borte. Det høres ut som du er travelt opptatt og at det er mye å sette seg inn i, men det er jo kanskje artig? Jeg har fått ny jobb - jobber som servitør på baracoa, og skal gjøre det dette året tror jeg ^^ Vi får holde hverandre oppdatert!

Mange klemmer tonje

Fride sa...

Hei Tonji-min<3 hehe, bra med faste lesere :P utrolig bra! ja, mye å bli vant til, men nå begynner virkelig alt å gå mye bedre, og jeg føler meg mer "hjemme"... Høres så bra ut at du jobber på Baracoa, du passer som servitør/trise ;) Ja, vi holder hverandre oppdatert!!

Stooor klem<3