torsdag 14. mai 2009

Plutselig blir det snart "hjem kjære hjem"...

Nå har jeg nettopp fått vite hvilket fly jeg skal ta tilbake til Norge! Hvor rart er ikke det? Jeg kommer til å dra herfra 15. juli klokken 16.00 (amerikansk tid). Noe som vil si at klokken er 22.00 i Norge. Så tar flyturen 7t og 35 min, og jeg er da i Tyskland klokken 5.35. Der må jeg vente i litt over to timer, før flyet går videre hjem til Norge kl. Hvis alt går etter planen så er jeg i Norge kl 09.50!!

Så rart så rart... men, samtidig ikke så rart! Jeg har hele tiden vært forberedt på at jeg skal hjem i sommer, så selv om tiden har gått fort og sakte om hverandre så føler jeg meg nå ganske klar (så klar som jeg kan bli) for å dra hjem igjen. Det er også nå jeg begynner å innse at jeg faktisk skal hjem igjen, og jeg grugleder meg litt. Tror jeg gleder meg mest, men blir også utrolig hardt å si hadet til alt jeg har hatt her - familien, venner, naboer, stedet, engelsken, maten (nja... jeg gleder meg til maten i Norge), NYC, amerikanerne, hverdagen, kjøpesenteret, huset osv osv osv... Er veldig mange småting man blir vant med når man bor et sted for et helt år!

Så gleder jeg meg utrolig mye til å se vennene mine og familien min og alle de småtingene som jeg har hjemme av vaner og alt som er.

jaja, "it´s not over yet"... Dette hørtes jo ut som det avslutnings-blogginnlegget :P

I´ll be back ;)