mandag 23. mars 2009

Helgen min!

Denne helgen har vært ganske så bra! På fredag hadde jentene fri fra skolen, så da jobbet jeg hele dagen. Vanligvis så kan det bli litt kjedelig å ha de en hel dag, men på fredag så bestemte jeg meg for å ha det gøy - og da ble det gøy! Morningen var som vanlig - de spiste frokost, redde opp sengene, ordnet hår og pusset tenner. Så spurte jeg om de ville "fikse neglene". Så da lakket jeg neglene dems. Var veldig koselig å gjøre det - skikkelig jentete! :) Så spilte vi litt spill før vi dro på biblioteket. Etter dette tenkte jeg det kunne vært koselig å bake kake, så det endte med at vi dro til butikken og kjøpte ferdig blanding av cookies. De syntes det var stas å bake. Jeg lot dem gjøre det meste, og det synes de var moro. Etter dette hadde begge playdate med venninner, så da dro vi til lekeplassen rett nedi her. Var en busy dag for å si det sånn, og det var bra! Ni timer gikk veldig fort :)

På kvelden dro Josefine og jeg til byen med palner om å gå på skøyter, men begge ble så trøtte at vi bare ble i leiligheten :P Endte med at vi prøvde å se Titanic på nett, men at det ikke funket. På lørdagsmorgen kom Tammy til byen, og vi spiste frokost. Så bare gikk vi litt rundt i byen i det fine været, og endte opp i Central Park :) Det er så fint i Central Park, og så deilig stemning!

Jeg jobbet på lørdagskvelden og etter jeg hadde lagt jentene kom Tammy og Josefine og vi så film.

Søndagen var det aupair-event. Vi spiste frokost på en diner i Nanuet, skikkelig amerikansk. På forrige tirsdag var det jo St.Patrick´s day, og denne søndagen skulle det være en parade i Pearl River, og dette var en del av aupair-eventet. Noen andre aupairer og jeg dro for å se litt, men kom til feil sted. Vi kom nemlig til det stedet hvor alle som skulle være med i paraden linet opp! Vi gikk litt rundt, men bestemte oss for å dra hjem - eller rettere sagt - til kjøpesenteret!

Så søndagen ble frokost, shopping og kino dag for meg! Her er det noen bilder fra helgen:

Ingen kommentarer: