lørdag 4. april 2009

Gleder meg...

Jeg gleder meg veldig til å dra til Dominican Republic om en uke! Dominican Rep. ligger i Karibien, så der er det godt og varmt!

Blir en litt annerledes påske kan du si! 

Det er litt rart egentlig, for det er så mange tradisjoner som jeg ikke har fått "gjort" dette året! Er litt synd å ikke være på hyttetur med snø og påskekrim, men neste år skal jeg få god tid til å være skikkelig norsk :) Nå handler det jo bare om å nyte alt det gode som er her!

I det siste har jeg shoppet litt sommerklær, og det er så moro! Nå har jeg fem nye kjoler, sandaler, lin-topp (sånn man tar på over bikini), sommerjakke (fra Tommy Hilfiger :P, kjøpte den på et outlet), strandbag og litt forskjellig. moro moro. Neste uke skal Tammy og jeg få fikset neglene på et beauty-sted. Skal bli sååå deilig med sommer, strand og ferie!

Tammy er jenta jeg skal dra med ;) Vi drar altså neste lørdag og blir der en uke! Vi har bestilt et hotell som har alt inkludert - mat, drikke (alkohol og ikke alkohol). Vi skal nok kose oss. Jeg skal ta masse bilder så dere får sett hvordan det var.

Forrige helg var jeg sammen med Shiobhan (uttales Shavon) fra New Zealand og Ida fra Sverige. Jeg overnattet hele helgen hos Shiobhan, det var deilig å være borte fra mitt eget hus for en helg :) På lørdagen dro vi inn til byen og spiste en laaang lunsj for så å se et show off-broadway. Showet heter "Naked Boys Singing", og var utrolig moro/annerledes. haha. På søndagen dro vi på et outlet som heter "Woodbury Common". Dette er det største outlete i NY. For de som ikke vet hva et outlet er så er det mange fine butikker med merkeklær som er billigere enn pris i de "vanlige" butikkene. Det var her jeg kjøpte Tommy Hilfiger jakken min.

I uken som var har jeg vært veldig flink! For det første - Kirsti og jeg har bestemt oss for å ha godteri-fri i ukedagene (klapp på skuldra) For det andre - jeg har trenet HVER DAG! (Dobbel klapp på skuldra). Hvis jeg klarer å fortsette på denne måten så kommer jeg til å være i DEN formen når jeg kommer hjem! :P haha. Det føles i hvert fall veldig bra :)

Nå tenker jeg å ta meg en tur på kjøpesenteret for å se litt rundt og kanskje lese litt på Barnes and Nobles!

Håper dere har det fint hjemme i Norge og andre steder i verden :)

Dette er Tammy og meg :)

1 kommentar:

Janicke sa...

Høres ut som du har det bra!! :D Blir deilig med sommer ja! Jeg var også på Woodberry Common i fjor når jeg var i NY! :D <3 Nuss