onsdag 26. november 2008

Tradisjoner ...

I det siste har jeg hatt en litt sånn rar periode egentlig. Har nok hatt litt savn til alt som er hjemme, men samtidig har jeg kost meg her! Jeg har herved begynt å lete litt etter studier som kunne passet meg, og det føles godt. Er litt greit å vite hva som skal skje videre i livet mitt.  (skal nevnes at jeg ikke har funnet ut noe spesifikt, men jeg er nå igang!)

Jeg begynner å bli skikkelig innstilt på jul for tiden! Det er så koselig at den nærmer seg. Har snakket med noen venninner her om at vi skal ta noen sånne "jule-kose-kvelder" hvor vi baker og gjør sånne hyggelige ting:) På den ene siden er det rart å ikke skulle være hjemme til jul, men i og med at familien min kommer på besøk to dager etter julaften, så trenger jeg ikke å tenke at jeg skal ha en "trist jul". Så i steden for å grue meg til jul uten det kjente, så tenker jeg at det skal bli riktig så koselig. Er veldig spennende å få oppleve jul på den amerikanske måten! Nå har jeg også masse tid til å forberede meg og alt til jul, så da tenker jeg at jeg skal ha en positiv innstilling og gjøre denne julen bra! 

I morgen er det Thanksgiving, noe som blir veldig hyggelig. I dag, da jentene kom hjem fra skolen, gav Annabel meg en bok som var dedikert til meg (om Thanksgiving). Det var så søtt altså! En liten bok om hva hun var takknemlig for og en historie. "I am thankful for my AuPair" - så stod det ting hun likte ved meg. For dere som ikke er så inni denne "barnepass-hverdag-greia" så må jeg bare si at det er en sånn ting som jeg setter skikkelig pris på. Det er jo mange utfordringer med å passe barn, og da er det så hyggelig å få noe konkret tilbake:)

Så - i hvert fall - i morgen skal hostfamilien min og jeg dra til en annen familie for å feire! Skal blir moro å være med på en Thanksgiving. Har liksom sett så mye om det på tv-serier og sånt før. 

På fredag drar åtte andre aupairer og jeg til Boston for å tilbringe helgen der! Det skal bli gøy!!

Hadet for denne gang!

PS: tenker på alle dere som har premiere på musikalen i morgen!!

 

2 kommentarer:

Inger K. sa...

Takk, Fride! Det var nok derfor premieren gikk så bra også :)

Du må fortelle hvordan Thanksgiving EGENTLIG er!

Janicke sa...

Tenker på deg også Fride! :) Musikalen gikk superdupert! :D Var gøy altså, men brått slutt :-/ og det er jo trist! Mamma og pappa var på Thanksgiving- feiring hos noen amerikanere her (med bare amerikanske folk) og de var skikkelig skuffa, så du får fortelle hvordan du opplevde det! :D Gleder meg til å høre! Kooos<3