lørdag 8. november 2008

Joni Mitchell og slikt...

Ja, det har det plutselig gått en uke til. Nå har jeg faktisk vært i denne familien i en måned! rart hvor fort tiden går. På en måte er det som at jeg alltid har vært her og på den andre siden føler jeg meg jo ganske ny. Jeg er veldig fornøyd med de vennene jeg har fått her, og familien da :) Så vil si at jeg har det veldig bra for tiden! Det er jo ikke sånn at alt er "perfekt", men det er det jo aldri. Selvfølgelig kan det være en utfordring å passe barn, men det går for det meste veldig greit.

Nå sitter jeg på rommet mitt og hører på Joni Mitchell. Jeg fikk en cd til jul ("Blue"), men har liksom ikke fått hørt så mye på henne før nå. Og nå har jeg i hvert fall fått litt dilla! :P Jeg føler at Joni Mitchell er en sånn artist som man må høre litt på før man digger. Hun har en spesiell stemme, og når man først er vant så er det bare så bra! (det er nå i hvert fall hva jeg føler).

Jeg fortalte i forrige blogg-innlegg at jeg har meldt meg inn i "gymmen" (haha, jeg tenker jo bare "the gym", og det blir så teit når man oversetter). Jeg har i hvert fall holdt mitt løfte om å trene. Jeg trente på onsdag og fredag også, så NÅ er jeg godt i gang!

På torsdag samlet vi noen jenter for å planlegge Boston-turen vår. Så nå har vi fått bestilt hostel og buss :) Vi skal dra til Boston Thanksgiving-helgen (som er siste helgen i november).

I går dro Katharina, Tammy, Josefine og jeg til "the city" etter jobb. Der dro vi ut på et utested og fikk være sånne VIP-gjester! Veldig moro :) Så ble ikke så mye søvn i natt. Vi kom hjem (til leiligheten) i 5-tiden og sov vel til rundt 11. I dag har jeg ikke gjort så mye, jeg tok bussen hjem fra byen, som denne gangen tok 2 timer! (moro). Nå skal jeg snart starte å jobbe. Mareike skal også jobbe, så hun skal komme over med hostbarna hennes, og vi skal spise pizza og se film:)

Håper alt står bra til med dere!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

:D Fride! Alt står bra til:P og nå er jeg inspirert, skal skrive i min egen blogg nå;) Har akkurat lest gjennom alle innleggene dine på rad:P Glad i deg min snupp!<3 Bisous fra Paris og Karen Sofie<3

Bejate sa...

ÅÅÅ! Fride :) Det er så koselig å lese bloggen din. Virker som du koser deg masse og det er så bra å se! Er ikke sjalu for Broadwayturen din i det heeeele tatt...neinei =P Her hjemme er det kaldt og guffent. Is på bakken og regn i hele dag hvertfall. Var på jellyshotparty hos Ida C og Nanna på Tøyen i går! Sammen med masse Rudmennesker og det fikk meg til å savne Rud veldig mye faktisk. Rart å ikke henge i gangene der lenger - tro det eller ei;) Men livet er bra som det er. Tross alt greit at det går framover for vi ville nok blitt gale av å henge på Rud i all evighet også;) Glad i deg og håper du får en herlig uke!<3 klem!